Kodin ja Koulun Päivän tarinoita

Geokätköilyä, perinneleikkejä, työpajoja, kuvataidetta, mediataitoja, musiikkia, kirpputoreja, suunnistusta, kahvilaa, kioskia, huoltajien välituntivalvontaa, huovutusta, tikkupullan paistoa, kortinpeluuta, arkkitehtuuria, kierrätystavaramarkkinoita, lämäyskisaa, aamupuuroa, köydenvetoa, puolukkaretkiä, lautapelejä..

Mitä hyötyä Kodin ja Koulun Päivästä on kouluyhteisölle?

Lue kooste rehtoreiden ja opettajien antamasta palautteesta.


Toimintavinkkejä löydät täältä

Lisää tarinoita löydät myös somesta

Vieraile myös Kodin ja Koulun Päivän
Facebook-sivuilla ja Instagramissa

#kodinjakoulunpäivä
#hemochskoladagen

 

 

 


 

 

 

Hyvät ideat kiertämään

"Perinteet (logo, ulkoasu, päivän suojelijan tervehdys, ennakkotiedotteet jne.) luovat perinnettä myös koululle.  Tapahtuma on vuosi vuodelta elävämpi, kun se tulee tutuksi kaikille."

"Kerrassaan upea ilta, ja aiomme jatkaa samalla pohjalla myös ensi syksynä!"

"Tapahtuma lujittaa vanhempien ja opettajien välistä yhteistyötä.  Se on jo muodostunut perinteeksi koulussamme ja sujuu hyvin."

"Päivä on hieno mahdollisuus kehittää ja ylläpitää yhteisöllisyyttä sekä vuorovaikutusta kodin ja koulun välillä.  Valtakunnallinen tausta päivän järjestämisessä antaa hyvät puitteet ja tuotepaketti oli mukava lisä. Kiitos! "

"Kiitos materiaalista, tämä on arvokas päivä. Jokapäiväinen kodin ja koulun yhteistyö ansaitsee päivän, jolloin se nostetaan arvoiselleen paikalle, parrasvaloihin!" 


Kodin ja Koulun Päivän viettoa tukee STEA