Kodin ja Koulun Päivän tarinoita

Geokätköilyä, perinneleikkejä, työpajoja, kuvataidetta, mediataitoja, musiikkia, kirpputoreja, suunnistusta, kahvilaa, kioskia, huoltajien välituntivalvontaa, huovutusta, tikkupullan paistoa, kortinpeluuta, arkkitehtuuria, kierrätystavaramarkkinoita, lämäyskisaa, aamupuuroa, köydenvetoa, puolukkaretkiä, lautapelejä..

Lue koulujen antamaa palautetta Kodin ja Koulun Päivästä!

 

Kodin ja Koulun Päivän arvosana pysyy kiitettävänä

Kodin ja Koulun Päivä 2016 sai päivää viettäneiltä kouluilta kouluarvosanaksi yhdeksän (9).Tulos on sama kuin vuonna 2014 ja 2015. Monessa koulussa Kodin ja Koulun Päivästä on jo muodostunut perinne, ja yhä useammassa koulussa päivää vietetään jo useamman kerran vuodessa.

 

Kodin ja Koulun Päivä houkuttelee mukaan

 

Kodin ja Koulun Päivään osallistui vuonna 2016 arviolta:

  • 172 000 oppilasta
  • 58 000 vanhempaa
  • 21 000 opettajaa
  • Lukuisia yhteistyökumppaneita,
    vapaaehtoistoimijoita ja vieraita

Toimintavinkkejä löydät täältä

Lisää tarinoita löydät myös somesta tunnuksilla

#kodinjakoulunpäivä
#hemochskoladagen

Vieraile myös Kodin ja Koulun Päivän
Facebook-sivuilla ja Instagramissa

 

 


 

 

 

Hyvät ideat kiertämään

"Perinteet (logo, ulkoasu, päivän suojelijan tervehdys, ennakkotiedotteet jne.) luovat perinnettä myös koululle.  Tapahtuma on vuosi vuodelta elävämpi, kun se tulee tutuksi kaikille."

"Kerrassaan upea ilta, ja aiomme jatkaa samalla pohjalla myös ensi syksynä!"

"Tapahtuma lujittaa vanhempien ja opettajien välistä yhteistyötä.  Se on jo muodostunut perinteeksi koulussamme ja sujuu hyvin."

"Päivä on hieno mahdollisuus kehittää ja ylläpitää yhteisöllisyyttä sekä vuorovaikutusta kodin ja koulun välillä.  Valtakunnallinen tausta päivän järjestämisessä antaa hyvät puitteet ja tuotepaketti oli mukava lisä. Kiitos! "

"Kiitos materiaalista, tämä on arvokas päivä. Jokapäiväinen kodin ja koulun yhteistyö ansaitsee päivän, jolloin se nostetaan arvoiselleen paikalle, parrasvaloihin!" 


Kodin ja Koulun Päivän viettoa tukee STEA